Back to top

La Fira Centre Comercial reobre els seus comerços amb prudència

El complex ha activat un protocol per controlar els seus accessos i ha preparat totes les mesures necessàries de seguretat i higiene.
La Fira Centre Comercial

Alguns visitants ja s'han apropat a primera hora a les botigues de la Fira Centre Comercial que després d'un parell de mesos tancades, han reobert les seves portes coincidint amb el primer dia de la fase 2 a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

Al disposar d'un supermercat i dos establiments més de primera necessitat a la seva planta baixa, la Fira s'ha mantingut semi oberta durant el confinament. Igualment, ara ja poden obrir la resta de plantes amb un aforament del 30%.

Mesures de seguretat

El complex compta amb diversos panells informatius per garantir una distància mínima de seguretat en aquells espais on es puguin produir aglomeracions i disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits entre les quatre plantes. A més, amb el tiquet de compra, els visitants poden demanar gratuïtament un parell de guants i una mascareta. 

Mesures La Fira

Desinfecció amb rajos UVA

La gerent de la Fira Centre Comercial, Maite Forján, explica que han instal·lat equips esterilitzadors d'aire amb rajos UVA per purificar l'aire. A més, han activat un protocol per controlar l'aforament i els tres accessos de visitants.

Normes de La Fira

Les zones comunes i els cinemes, tancats

Els cinemes, de moment, encara no estan oberts i els comerços i restaurants tenen un aforament limitat del 40%. Des del centre comercial demanen prudència i responsabilitat dels visitants. En aquest sentit, la Fira també ha augmentat la freqüència de la neteja de les zones comunes tot i que en aquesta fase 2, encara no n'està permès el seu ús.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades