Back to top

La fira del disc de Cambrils celebra l'auge del vinil

L'edició d'enguany recupera terreny, respecte a l'anterior, i suma dues parades més a la fira.

La fira del disc torna a Cambrils i, com ja és tradició, ho fa en l'arrencada de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Un cop més, cambrilencs i cambrilenques gaudeixen, aquest cap de setmana, d'aquesta fira del col•leccionisme musical, que demostra de nou que el vinil està en auge.

I és que més enllà del caràcter vintage d'aquest producte, els paradistes asseguren que el seu consum produeix nostàlgia i calma als usuaris, i estableix un cercle de conversa en el moment de venda o intercanvi, entre venedors i compradors. Per això, donat el seu caràcter actual, no és novetat la presència de públic jove en aquest tipus d'esdeveniments.

fira del disc Cambrils 2021

Rock, heavy metal i pop són les principals demandes. I, sobretot, de l'època dels grups Supertramp i The Police. Entre els compradors les motivacions són diverses, n'hi ha que s'acosten a la fira perquè els hi cau a prop, mentre que d'altres són amants de la música o col•leccionistes que fa molts anys que treballen dins el sector i saben que trobaran allò que busquen.

La fira recupera terreny, després de l'edició reduïda del 2020

L'edició d'enguany guanya terreny, respecte a l'anterior, i recupera algunes parades i un dia més de fira. Així, fins demà diumenge 29 d'agost, la tendència vintage i el món del vinil ompliran la plaça de Mossèn Joan Batalla, a Cambrils. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades