Back to top

La Fira del Vi de Falset arrenca amb 700 tasts reservats

Els cellers del Priorat es converteixen en estands de la Fira del Vi de Falset, en una nova edició marcada per la pandèmia. La Fira s'allargarà tot el mes de maig i requereix de reserva prèvia.

El format de la Fira del Vi de Falset d'enguany s'allunya d'aglomeracions i de la festa col•lectiva que era abans de la pandèmia, però a diferència de l'any passat, ha recuperat la presencialitat dels tasts de vins, i tota la comarca s'ha convertit en un aparador vitivinícola

Grups limitats a 6 persones i amb reserva prèvia

Les restriccions per la pandèmia han obligat a prendre mesures d'aforament, on cada celler pot acollir, com a màxim, grups de 6 persones, i cal una reserva prèvia. Això fa que la rebuda i l'atenció que els cellers poden prestar als visitants, és òptima. Enguany no hi ha estrangers, i els que participen els tastos són més de proximitat que en edicions anteriors.

Els tasts de vins als celler han vingut per quedar-se 

Des de l'organització afirmen que "quan la pandèmia ho permeti, el recinte Firal de Falset tornarà a concentrar els estands" per facilitar el tast de vins als visitants i evitar que s'hagin de desplaçar. Malgrat tot, també apunten que, possiblement, mantindran els tasts de vins als cellers de la comarca per tal d'allargar la Fira més enllà d'un cap de setmana. Tal i com ja es va fer l'any passat, s'han mantingut activitats online.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades