Back to top

La Fira del Vi de Falset bat el seu rècord d'assistència

Durant quatre dies, coincidint amb el pont de l'1 de maig, el Priorat s'ha convertit en la capital del vi acollint prop de 35.000 visitants

Per segon any consecutiu, la Fira del Vi de Falset ha batut aquest cap de setmana el seu rècord d'assistència. Una Fira que encara s'allargarà durant tot el mes de maig, amb les visites i degustacions a diferents cellers de la comarca.

És el segon any consecutiu que la Fira del Vi de Falset bat rècord d'assistència, i és que, al llarg d'aquests quatre dies que ha durat la 28a edició s'han servit vora 57.000 degustacions, superant les 42.000 de l'any passat.

De fet, des de l'organització es calcula que, en conjunt, més de 35.000 persones han assistit a algun dels actes que s'han dut a terme, no només a Falset, sinó a diversos indrets de la comarca.

Tot plegat, demostra que la Fira del Vi de Falset és un esdeveniment més que consolidat. En aquesta edició, s'ha comptat amb la participació de 65 cellers de la comarca. Pel que fa al visitant hi ha dos perfils molt clars: un públic a qui interessa el món del vi i té un nivell de coneixement alt, i un altre més jove amb ganes de saber més coses del món vitivinícola, la terra, les varietats i els cellers.

És per aquest motiu que cada vegada hi ha més activitats que s'adapten a tots els públics, i enguany, com a novetat, s'han posat en marxa uns magatzems on poder guardar els vins que has comprat mentre visites la Fira.

La Fira del vi de Falset, però, no ha acabat, ja que aquest dimarts comença la part dels cellers, on es proposen degustacions a peu de vinya, prèvia reserva, durant tot el mes de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades