Back to top

La Fira del Vi i la Gastronomia de Cambrils torna trepitjant fort

La 12a Fira de Vi i Gastronomia de Cambrils arrencarà del pròxim 7 al 12 d'octubre, comptarà amb un total de 35 expositors de totes les DO de la província de Tarragona, i a més de 20 restaurants i productors cambrilencs.

Cambrils arrenca temporada amb la celebració de la seva 12a Fira del Vi i la Gastronomia. Del 7 al 12 d'octubre, 35 expositors de les DO de tota la província de Tarragona i 20 restaurants i productors de Cambrils oferiran tastos dels seus productes. Unes xifres de paradistes que s'han vist augmentades any rere any. 

Una forta aposta pel Km0

De fet, el que també ha augmentat és l'espai que ocupa la Fira: no es mou de lloc, el Parc del Pescador, però ara ocuparan la totalitat d'aquest espai. Un espai que s'amplia en consonància amb les expectatives que des del consistori tenen dels visitants que arribaran: esperen arribar als 50.000. Tot plegat, en un model de Fira que, des de la Cambra de Comerç, celebren que continuï buscant donar un impuls al producte de proximitat i Km0

12a Fira del Vi i la Gastronomia Cambrils

Durant els 6 dies, aprofitant el pont d'octubre, se celebraran tres jornades de matí i tarda i unes altres tres on la Fira només es podrà visitar durant el vespre. Tot plegat, amb activitats per a totes les edats, des de musicals fins a racons artesanals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades