Back to top

La Fira de l'Avellana inclou un nou espai gastronòmic

La Fira de l'Avellana de Riudoms torna aquest cap de setmana amb la seva trenta-novena edició. Com a novetat, l'esdeveniment comptarà amb la 'Gastrofira', un espai dedicat als productes locals i de proximitat amb tallers familiars de cuina, showcookings i degustacions.
39a Fira de l'Avellana

Riudoms acull un any més la trenta-novena edició de la Fira de l'Avellana on els visitants podran gaudir d'aquest fruit sec en diversos formats. La Fira vol donar a conèixer els productes locals més enllà de l'avellana i és per això que aquesta edició comptarà amb un nou espai gastronòmic, la 'Gastrofira'. Durant tot el cap de setmana es faran tallers de cuina, showcookings i degustacions. Diversos professionals del món de la gastronomia de reconegut prestigi participaran en la Fira, entre ells el pastisser Christian Escribà.

Com és tradició, la Fira portarà cites esportives molt importants. Riudoms gaudirà de la cinquena Cursa de la Dona, a benefici de la Lliga contra el Càncer, i de les diferents modalitats de la Cursa de Portadors de Sacs d'Avellanes. La Fira també permetrà admirar les "llàgrimes de Sant Llorenç" amb la caminada nocturna de Riudoms a la Mussara.

L'esdeveniment estiuenc per excel·lència al municipi ampliarà a tres dies el festival 'Minipop' amb concerts i sessions musicals. Aquest any, com a novetat, els Xiquets de Reus impartiran diversos tallers abans de participar en la tradicional diada castellera juntament amb els Xiquets de Cambrils.

Paraules clau: