Back to top

La Fira Marítima de la Costa Daurada tornarà a Cambrils amb permís de la pandèmia

L'organització contempla que es durà a terme entre el 14 i el 16 de maig de 2021.

La pandèmia del coronavirus va deixar enlaire molts actes, entre ells, la Fira Marítima de la Costa Daurada del 2020. Ara, l'organització s'ha mullat a l'hora de comunicar les dates d'una nova edició, que tindrà lloc entre el 14 i el 16 de maig de 2021. Així ho han anunciat mitjançant un comunicat de premsa en el qual apunten que ja s'ha signat un contracte de col·laboració amb l'equip de Lola Osuna per fer viable aquesta tretzena edició.

En aquesta ocasió, l'ecologia seguirà ben present en la programació d'aquesta fira, així com també el medi ambient, el reciclatge i la sostenibilitat, tal com ja va passar en edicions passades. L'objectiu principal però, continua sent el de posicionar-se com un referent nàutic a Catalunya. És per aquest motiu que l'organització es fixa en empreses provinents de Catalunya, País Valencià, les Illes Balears i altres indrets com el sud de França, però també de la vall de l’Ebre, Lleida, el País Basc i Andorra.

Pendents de l'evolució de la pandèmia

De moment, l'organització de l'esdeveniment ha marcat el calendari amb les dates del 14, 15 i 16 de maig com a idònies per celebrar la 13a Fira Marítima de la Costa Daurada. Per fer-ho possible, apunten, es garantiran les mesures de seguretat per als assistents. Ara bé, també han assenyalat alguna novetat que es prepara per enguany, com per exemple un nou recorregut del recinte firal i una zona d'emprenedoria pensada per a tot tipus d'empreses, amb la voluntat d'apropar l'entorn nàutic a tots els públics.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades