Back to top

La Fira Marítima, a punt per a celebrar el desè aniversari

El programa compta amb més de vint activitats, entre les quals s'inclouen diversos campionats a nivell de Catalunya. Destaquen algunes novetats en el sector nàutic, com ara el ioga en paddle surf. Segons els càlculs del Club Nàutic, l'esdeveniment va rebre prop de 16.000 visitants l'any passat.
Els estands de la Fira Marítima ocupant el passeig de Cambrils l'any passat

Presentar la nàutica des d'una visió que resulti accessible per a tothom. Aquest és un dels objectius que, un any més, el Club Nàutic de Cambrils busca assolir amb la Fira Marítima de la Costa Daurada. Un esdeveniment que enguany arriba a la desena edició amb més d'una vintena d'activitats nàutiques gratuïtes, entre les quals també s'inclouen un concert de celebració i l'enfortiment de la presència gastronòmica,amb diversos estands i food trucks.

En el marc de la fira també es celebraran diversos campionats a nivell de Catalunya, com el de Salvament i Socorrisme i el de motos aquàtiques. D'entre les principals novetats, destaca el ioga en paddle surf. Un programa, diuen des del Club Nàutic, orientat a fomentar la passió per la nàutica entre la gent. "Si posant una porta gratuïta d'accés al mar la gent, tenim un problema perquè més esforç que aquest és difícil de fer-ho", explica el president de l'entitat, Ramon Vallverdú.

Des del Club Nàutic asseguren que la Fira Marítima de la Costa Daurada s'ha convertit en un dels principals aparadors del sector nàutic a l'actualitat. Només a l'edició d'enguany hi haurà presents més de 40 estands. Pel que fa a visitants, s'espera una quantitat similar a la de l'any passat, d'aproximadament 16.000.

Paraules clau:

Notícies relacionades