Back to top

La Fira Multisectorial de Cambrils torna amb força

Els pròxims 3, 4 i 5 de juny se celebrarà la 63a Fira Multisectorial de Cambrils, una de les fires més potents a nivell provincial.

La 63a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils comptarà amb més d’un centenar d’expositors, firetes i atraccions, una cinquantena de paradetes a la Fira Medieval i una vintena d’estands al Carpe Birrem, un espai situat al parc del Pinaret que posa en valor la cervesa artesana. La fira acull a empreses d’un gran ventall de sectors, des de l’automoció i les motos fins al comerç, el lleure i la bellesa. També s’oferiran novetats, com ara els espais dedicats al caravàning, les energies renovables i l’espai pet friendly, amb exhibicions d’agility i gossos de defensa.

La fira arribarà a les escoles, ja que més de 400 alumnes assistiran a la inauguració del proper divendres dia 3 de juny a les 12:00h. Hi haurà lloc per a l’art urbà, l’artista i grafitera Maga pintarà un mural a tocar de la plaça del Centenari durant el cap de setmana de la fira, els dies 4 i 5 de juny. Abans, però, el proper diumenge 29 de maig tindrà lloc el pregó a càrrec de la xef Montse Abellà.

La ciutadania és la protagonista del cartell per tal de reforçar el missatge de retorn a la normalitat i a les abraçades. Per altra banda, la Fira comptarà amb una sintonia pròpia elaborada per l'artista Albert Recasens.

Hi haurà un punt lila, i protocol contra violències masclistes i LGTBIfòbiques. A més, la Fira tindrà horaris especials per al gaudi del públic autista: en les franges horàries d'11:00h a 12:00h i de 16:00h a 17:00h, s'apagarà la música del recinte i també les llums.

Des de l’organització, enguany s’espera superar la xifra de més de 44.000 visitants de l’edició de 2019. De moment, s’ha assolit una xifra rècord quant a estands comercialitzats, n’hi haurà 417, i 273 expositors.

Paraules clau:

Notícies relacionades