Back to top

La Fira Multisectorial concentra activitats comercials i de lleure

Expositors que presenten les seves novetats, ofertes i promocions especials durant la fira, i activitats de lleure per a tot tipus de públic. Aquests són els principals atractius de la 62a. edició de la Fira Multisectorial de Cambrils.
fira multisectorial de Cambrils

Durant tres dies Cambrils s'ha omplert d'ambient i visitants. Nombroses empreses i entitats han mostrat els seus productes i les seves novetats a un públic que, tot i que sovint assegura que no hi busca res en concret, acaba trobant coses interessants i adquirint algun producte o servei. Els expositors i comerciants de la zona fan una valoració molt positiva del que els aporta la fira.

La multisectorial, que comprèn 35.000 metres quadrats, es divideix en diversos espais com el mercat medieval, la fira de la cervesa artesana, amb una zona de food trucks, l'Espai Niu, dedicat a l'emprenedoria, o la zona d'atraccions de fira.

Després de 62 anys, la fira no és només un punt de trobada i d'interacció entre professionals i clients, o un espai d'activitats de lleure, sinó també una tradició que els cambrilencs han viscut des de petits.

Paraules clau:

Notícies relacionades