Back to top

La Fira de Sant Jaume atrau una cinquantena de cavalls pura raça espanyola

El campionat de Catalunya de Morfologia de Cavalls Pura Raça Espanyola dona el tret de sortida als actes previs a la Fira de Sant Jaume.

El Parc de la Festa s'ha tornat a omplir de cavalls en el marc de la Fira de Sant Jaume, que fa dos anys que no se celebra per la pandèmia. Uns cinquanta cavalls, entre mascles i femelles, han participat a les proves del campionat de Catalunya de Morfologia de Cavalls Pura Raça Espanyola. Han vingut exemplars de diferents punts de Catalunya, de l'Estat espanyol, de França i de Suïssa.

Un concurs únic a Catalunya

El Campionat de Catalunya de Morfologia de Cavalls Pura Raça Espanyola, que se celebra a Reus, és l'únic concurs d'aquest tipus que té lloc a Catalunya, i s'ha d'anar al País Valencià o al sud de França per trobar altres competicions d'aquestes característiques.

El concurs ha comptat amb uns 50 cavalls participants, i ha inclòs 13 categories, entre mascles i femelles

Els actes centrals de la Fira arrencaran aquest divendres

El proper acte previ, que s'emmarca en la 25a Fira del Cavall, serà el torneig de horseball que tindrà lloc dijous a la tarda. A partir de divendres arrencarà el que és pròpiament la Fira, amb concursos de doma clàssica i salt d'obstacles, espectacles eqüestres i la tradicional cursa de portadors de sacs d'avellanes, entre d'altres.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades