Back to top

La Fira de Sant Jaume recupera l'ambient de prepandèmia

El concurs del salt d'obstacles i l'espectacle eqüestre nocturn han estat els plats forts d'aquest dissabte a la 25a. Fira del Cavall, que s'emmarca en la Fira de Sant Jaume de Reus

Desenes de cavalls han tornat a ser el centre d'atenció en la Fira de Sant Jaume de Reus. El concurs de Salt d'Obstacles, una prova puntuable per a la Lliga Catalana de la Federació Catalana d'Hípica, ha estat una de les activitats que ha atret més públic, juntament amb els sopars tradicionals a la fresca, amb productes quilòmetre zero, o els espectacles eqüestres nocturns. Es tracta d'una fira única a Catalunya que ha comptat també amb nombrosos estands relacionats amb els cavalls, una zona infantil, amb les passejades en poni com a activitat estrella, un concurs de Doma Clàssica, o la cursa nocturna de Sant Jaume, entre d'altres.

La pista al descobert

Enguany no s'ha comptat amb la carpa que acostumava a protegir el públic del sol, i són diverses les persones del públic que la trobaven a faltar. El cert és que s'ha desestimat d'instal·lar-la pels costos que comportava, tal i com ha explicat el president de l'Associació Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, Enric Espasa: "el proveïdor, després de la pandèmia, ja no disposava de la carpa de grans dimensions, i amb l'Ajuntament es va decidir prescindir d'ella, com es feia anys enrere. És un tema econòmic".

Paraules clau:

Notícies relacionades