Back to top

La Fira Tot Nuvis celebra les bodes de plata

La Fira Tot Nuvis de Reus es prepara per la seva edició de plata. Els organitzadors calculen que l'any passat, aquesta fira va tenir un impacte econòmic de 668.000 euros, la meitat del qual va estar relacionat amb el sector de la restauració.
nuvis

La Fira Tot Nuvis de Reus es prepara per la celebració de les seves bodes de plata. Un centenar d'expositors ocuparan 5.000 metres quadrats amb tot tipus de serveis i productes relacionats amb els casaments. La 25ena edició recupera un dels imprescindibles d'aquest esdeveniment, les desfilades. Així, passaran de dues a set desfilades durant aquesta edició.

Segons un estudi encarregat al gabinet CERES, l'impacte econòmic que va tenir aquesta fira l'any passat s'eleva als 668.000 euros, el 51% dels quals té a veure amb el sector de restauració i un 33%, a l'audiovisual. D'altra banda, aquest estudi comptabilitza que 7 de cada 10 expositors enquestats recomanarien la fira a d'altres professionals.

En referència als sectors presents a la fira, aquests han anat evolucionant amb el pas dels anys, com és el cas dels wedding planners. La Fira donarà el 'sí vull' aquest divendres a la tarda i s'allargarà fins diumenge. Les entrades, ja a la venda, tenen un cost de 5 euros.