Back to top

La fira VElèctric es virtualitza

A causa de la pandèmia, la 5a edició de la fira de cotxes elèctrics i híbrids tindrà un format majoritàriament virtual.

La V edició de la fira VElèctric arriba a Reus del 9 al 18 de juny. Deu dies on tots aquells que vulguin conèixer el món de la mobilitat sostenible ho podran fer en un format completament renovat.

Format semipresencial

Enguany, hi haurà vehicles distribuïts pels concessionaris participants i a la plaça de la Llibertat, però els estands dels expositors s'hauran de consultar a través d'un espai virtual i interactiu. El regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha explicat que "es podran veure les imatges i les fitxes tècniques dels vehicles, accedir a promocions i sol•licitar el Test-Drive".

Presentiació Velèctric

Ciutat sostenible

La fira VElèctric s'emmarca dins de les accions que el consistori desenvolupa per tal de promoure la mobilitat sostenible al municipi, de fet "apostem pels objectius de desenvolupament sostenible del programa Reus 2030 per tenir una ciutat més neta i sostenible", declara Rubio.

Els interessats en participar en la fira virtual només hauran d'escanejar els codis QR que es trobaran distribuïts entre els cotxes exposats a la plaça de la Llibertat. D'aquesta manera podran conèixer els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives i també podran gaudir de fins a 3 xerrades en línia.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades