Back to top

La Fiscalia arxiva les suposades irregularitats en la compra dels terrenys de Hard Rock

El cas s'hauria resolt fa gairebé mig any, quan el Ministeri Públic va determinar que no trobava indicis de delicte. Aturem BCN World ho ha fet públic mesos després.

Arxivades les suposades irregularitats en la compravenda dels terrenys de Hard Rock denunciades per Aturem BCN World i el Gepec fa més d'un any. Els arguments de totes dues entitats es basaven en el fet que l'adjudicació de la llicència de casino a Hard Rock no podia concedir-se perquè no es va acreditar la disponibilitat de terrenys, tal com especificaven les bases reguladores.

A més, asseguraven que hi havia una opció de compra, però que aquesta va expirar abans de concedir les llicències, i per això tampoc compliria amb els requisits del concurs.

Segons avança el Diari de Tarragona, la Fiscalia va analitzar aquestes qüestions fins al mes de maig, quan va decidir arxivar-lo. La resposta negativa per part de Fiscalia, de fet, s'hauria fet arribar a les parts en aquell moment, tot i que la plataforma contrària al projecte, Aturem BCN World, no ho ha fet públic fins a gairebé mig any després.

Argumenta que van decidir no fer-ho públic a l'espera de si hi havia novetats sobre el nou Pla Director Urbanístic de Hard Rock, que s'ha de refer després considerar que un dels sectors del projecte està massa a prop del complex químic sud de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades