Back to top

La fiscalia demana presó per un home de 24 anys que va tenir relacions sexuals amb una nena de 12

Segons el relat del ministeri fiscal, que recull l'Agència Catalana de Notícies, el noi coneixia des de feia anys a la nena i s'hauria aprofitat de l'amistat i la confiança per mantenir-hi relacions sexuals. Els fets van passar a Reus el febrer de l'any passat.

L'Audiència de Tarragona jutjarà el cas d'un home de 24 anys que va mantenir relacions sexuals amb una nena de 12 el febrer de l'any passat. Segons l'Agència Catalana de Notícies, la Fiscalia considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual a menor de 16 anys i d'un altre contra la llibertat sexual. Per tot plegat demanen 14 anys de presó que, un cop completades tres quarts parts de la pena, proposen substituir per l'expulsió del país. 

Segons el relat del ministeri fiscal, el jove coneixia la menor d'edat perquè jugava amb el padrastre de la nena a futbol. Abans dels fets denunciats, van començar a tenir converses regulars i establerta una relació de confiança ell li va proposar d'anar a casa seva on van mantenir relacions sexuals amb penetració. 

Va ser la mare de la nena la que va denunciar el cas als Mossos d'Esquadra, després de rebre una comunicació de l'institut on estudiava que la informava que no havia anat a classe. La nena va explicar el que havia passat a la mare que va decidir anar a la policia. Abans la va portar a l'Hospital Sant Joan perquè la visités un metge forense. 

Paraules clau:

Notícies relacionades