Back to top

La Flama del Canigó il•luminarà el campanar de Reus

Amb el lema 'Enguany encenc la flama per tu', el Patronat Sardanista de Reus i Òmnium Baix Camp animen a tothom a encendre una espelma als balcons en homenatge a totes les víctimes i afectats del coronavirus.
prioral

La plaça de la Llibertat no viurà aquest any la tradicional arribada de la Flama del Canigó. Tot i això, l'esdeveniment s'ha adequat a la situació actual i ha coordinat un seguit d'activitats perquè la flama arribi sí o sí a la capital del Baix Camp i posteriorment, es reparteixi entre els municipis propers.

'Enguany encenc la flama per tu'

El campanar de la ciutat serà la viva imatge de la flama amb un espectacular joc de llums que es podrà veure a les 10 de la nit, moment en què també tindrà lloc una encesa d'espelmes des dels balcons sota el lema 'Enguany encenc la flama per tu'. Amb aquesta iniciativa, des d'Òmnium i el Patronat Sardanista de Reus, volen retre homenatge a les víctimes i afectats del coronavirus.

Flama del Canigó

Manifest de deu persones anònimes

La Flama del Canigó, com és habitual, serà rebuda a l'Ajuntament de Reus en un acte a porta tancada per evitar aglomeracions innecessàries. Allà, es llegirà el tradicional manifest que enguany ha estat fet per deu persones anònimes. El President d'Òmnium Cultural Baix Camp, Emili Argilaga, comenta que aquestes persones seran professionals dels serveis essencials que han tingut un paper molt important en aquesta pandèmia.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades