La Fundació comença l'any amb victòria

La Fundació Futbol Base Reus ha superat aquest dimecres per 6 gols a 2 al Verdú a l'Estadi Municipal després de remuntar en dues ocasions un marcador advers.

Nova victòria de la Fundació Futbol Base Reus a la Primera Catalana. El Verdú visitava l'Estadi Municipal aquest dimecres al vespre després que fa un mes s'ajornés el partit previst al municipi de l'Urgell per l'estat del terreny de joc després d'un episodi de pluges. Un partit que, a priori, havia de ser plàcid per les de Marc Mestres per la classificació de tots dos conjunts a la taula, però que el Verdú va aconseguir complicar des de bon inici.

La Fundació, amb el domini de la pilota, no va ser capaç de transformar les primeres ocasions clares i en el minut 14 de la primera, la visitant Àlex Segura va obrir el marcador amb un gran contraatac del Verdú.

Cristina Becerra empatava el partit al 23, però dos minuts després, tot just a l'equador de la primera meitat, el Verdú tornava a avançar-se en el marcador amb un nou contraatac transformat per Júlia Felip. De nou, Becerra aconseguia l'empat per la Fundació al minut 36 i tot just abans del descans, Naiara Sorribes aconseguia situar al conjunt reusenc per primer cop davant el marcador.

A la segona meitat, amb un Verdú amb una plantilla més curta que va acusar el cansament, la Fundació va encarrilar el matx fins a situar el definitiu 6 a 2 al marcador amb dianes d'Isabel Margalef, el hat-trick de Becerra i Esther Barberà tancant el partit.

Amb aquesta victòria, la Fundació continua segona classificada del grup 1 amb 34 punts de 36 possibles i un partit menys que el líder, el Levante Las Planas.