La Fundació continua com a líder de la Segona Catalana

Nova golejada de la FFBR, en aquesta ocasió al camp del Tancat (0-7). Les de Marc Mestres consoliden el lideratge de la Segona Catalana, amb sis punts d'avantatge respecte al Morell, que té dos partits pendents.

No havien passat ni cinc minuts i el resultat ja era favorable a la Fundació (0-2). Marina Ramos al minut 2, i Irati Lazcano al 4, van deixar el partit encarrilat pel conjunt roig-i-negre. El domini reusenc es va fer palès amb tres gols més abans del descans. Primer amb una diana de Mireia García, després amb un nou gol d'Irati Lazcano, i amb la maneta firmada per la mateixa García.

A la represa, la pitxitxi roig-i-negra no va fallar a la seva cita amb el hat-trick i va sumar el seu trenta-setè gol de la temporada. A set minuts per acabar el duel, Alba Solís va fer el gol definitiu (0-7). La victòria de la Fundació sumada a l'empat del Morell, fa que les del Baix Camp se situïn com a líders de la Segona Catalana amb 37 punts, sis més que les del Tarragonès, que encara tenen dos partits pendents.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix