Back to top

La Fundació encadena deu triomfs seguits

Nova exhibició de futbol ofensiu de l'equip dirigit per Marc Mestres (1-4). D'aquesta manera, les reusenques continuen aspirant a l'ascens a la Primera Catalana.

La Fundació Futbol Base Reus continua sumant de tres en tres. Desena victòria consecutiva de l'equip dirigit per Marc Mestres, que es van imposar en un dels camps difícils de la categoria, el de la Rapitenca (1-4).

Carla Vázquez va avançar les visitants amb un primer gol al minut 9, i abans del descans, Paula Catalán va ampliar les distàncies en el marcador anotant la segona diana. A la represa, Sara Azzouz va sentenciar el partit fent el tercer, i Marina Ramos va celebrar l'últim gol ganxet al minut 70. La Unió Esportiva Rapitenca va marcar el gol de l'honor mitjançant Sílvia Maicas, que va situar el resultat definitiu a l'electrònic.

D'aquesta manera, la Fundació Futbol Base Reus continua immersa, una setmana més, en la lluita per l'ascens a la Primera Catalana. Les de Marc Mestres se situen segones de la Segona Catalana amb 49 punts i un partit menys que el Morell, líders amb 52 punts. Aquesta setmana les reusenques rebran la visita del Vilanova i la Geltrú.

Paraules clau:

Notícies relacionades