Back to top

La Fundació enllesteix la plantilla pel curs vinent

El sènior de l'entitat roig-i-negra ha anat per feina i ja ha confirmat fins a dinou jugadores de cara al curs vinent, quatre de les quals, són noves incorporacions.

La Fundació Futbol Base Reus aposta per continuar amb el gruix de la plantilla que va aconseguir l'ascens el passat 1 de maig a l'Estadi Municipal. L'equip continuarà sota la direcció de Marc Mestres, que ja compta amb dinou jugadores de cara al curs vinent.

Les dues porteres, Gemma Rius i Abril Bosch han renovat, i també ho han fet les quatre capitanes: Natàlia ÁlvarezIsa Alcalá, Esther de Manuel i la pitxitxi Irati Lazcano. Continuaran apuntalant la defensa les laterals Gemma Salvat i Núria Martorell, amb l'ajuda de les centrals Iris Burgos i Sara Azzouz. Pel que fa al mig del camp, Raquel SánchezAna Morales controlaran el joc roig-i-negre; mentre que Marina Ramos, Carla Vázquez i Marina Celma continuaran sent les davanteres de l'equip.

De moment, quatre fitxatges

Aquestes són les quinze renovacions que ja ha confirmat la Fundació a través de les xarxes socials. Aquí també s'hi han d'afegir les quatre incorporacions de les reusenques: la portera Judith Cunillera, la migcampista Lucía Navarrete, l'extrem Jesi Arana i la davantera Naiara Sorribes. Tot apunta que aquests no seran els últims fitxatges de l'equip de Marc Mestres, i que pròximament s'anunciaran les darreres integrants de la plantilla.

Paraules clau:

Notícies relacionades