Back to top

La Fundació firma un inici de curs il·lusionant

Nou punts de nou possibles i aconseguint triomfs de prestigi com l'assolit al camp del Tarraco. Aquest és el començament de temporada del primer equip de la Fundació.

Primer va ser la Unió Esportiva Tancat, després la Unió Esportiva Subirats i finalment el Futbol Club Tarraco. Aquestes han estat les primeres víctimes del sènior de la Fundació Futbol Base Reus, un conjunt que ha començat la temporada a un gran nivell. L'entrenador Marc Mestres i la jugadora Natàlia Àlvarez van passar pel Cercle Central per valorar la posada en escena de les roigs-i-negres, que veuen com la feina va acompanyada de bons resultats.

Sumar de tres en tres les apropa a l'objectiu: lluitar per l'ascens. "Estar en disposició d'aconseguir l'ascens a final de temporada implica treballar cada setmana, partit a partit, i anar a pels tres punts cada diumenge", assegura Mestres. 

Les referents del futbol base

Bona part de la plantilla són jugadores amb passat a la base del Club de Futbol Reus, el que representa "un honor" per Àlvarez, ja que és "el club de la teva ciutat, on has crescut a nivell personal i futbolístic". Aquella base no comptava amb un primer equip i, ara, elles s'han convertit en les referents del futbol formatiu roig-i-negre. "És una responsabilitat de cara a totes les nenes que comencen i continuen amb el futbol", conclou la jugadora.

La temporada és llarga i només puja un equip a la Primera Catalana i, per tant, cada punt té el seu pes en or.

Paraules clau:

Notícies relacionades