Back to top

La Fundació Frederic Bara edita un miler de calendaris solidaris

L'entitat conjuntament amb el Reus Deportiu i Vermuts Miró s'han unit per una causa solidaria. Els jugadors del primer equip d'hoquei i els infants són els protagonistes del primer calendari de la fundació. Es posaran a la venda un miler d'exemplars a partir d'aquest dissabte. La recaptació es destinarà integrament a projectes socials.
Presentació calendari solidari Fundació Mossén Frederic Bara, Reus Deportiu i Vermuts Miró

"Tothom ha trencat els rols que estaven habituats i ha estat unes sessions fotogràfiques molt divertides", ha afirmat Jordi Salvadó, directiu de l'Àrea Social del Reus Deportiu. El calendari recull 12 fotografies on els protagonistes són els jugadors del primer equip d'Hoquei del Reus Deportiu i els nens i les nenes que integren la Fundació Mossèn Frederic Bara. Es tracta del primer calendari de l'entitat tot i que la col·laboració entre el club esportiu i Vermuts Miró fa temps que està ben travada.

Les fotografies han anat a càrrec del fotògraf Ferran Estivill i la maquetació de Joan Dalmau qui ha explicat que els retrats volen reflectir i transmetre valors com "la companyonia, l'esperit de superació, l'esforç i el fair play", entre altres. "Crec que les imatges són molt boniques i parlen per si soles", ha assenyalat Dalmau.  

El preu dels calendaris és de 10 euros i es podran comprar al local de la fundació, a les instal·lacions esportives del club i en establiments de la ciutat. La recaptació anirà integrament a finançar nous projectes relacionats amb la pobresa energètica com per exemple una dutxa per les famílies dels infants de l'entitat o bé altres que ja estan en marxa, com seria el cas del projecte de l'educador al carrer. "Es tractaria més d'aquells projectes que d'alguna manera tenen vida però que cal acabar de consolidar amb aquestes aportacions i suports", ha precisat el vicepresident de la fundació Josep Maria Galofre.

El partit entre el Reus Deportiu i el Barça d'aquest dissabte serà l'escenari per començar a adquirir els primers exemplars solidaris.