La Fundació ja és de Primera Catalana

Canal Reus ha retransmès el derbi en directe

Imatge: Xavi Guix (FFBR)

Derbi de futbol femení històric entre la Fundació Futbol Base Reus i el Nàstic, i victòria per les roigs-i-negres que, ara sí, ja són de Primera Catalana. Les de Marc Mestres han sortit fortes al terreny de joc, però no ha estat fins al minut 16 que han obert el marcador, amb un 1-0 obra de la golejadora Irati Lazcano. Al 21, la juvenil Paula Catalán feia el 2-0, i és que l'onze inicial ja comptava amb quatre jugadores juvenils.

En aquesta línia, la també juvenil Carme Cendra ha estat l'autora de la resta de gols del partit, un al minut 27, un al 38 i un al 74, signant així el seu hat-trick particular i donant l'enfrontament per dat i beneït (5-0).

Canal Reus ha retransmès en directe el partit i, en acabat, ha parlat amb les seves protagonistes.