Back to top

A la Fundació li queden tres finals

Les roigs-i-negres necessiten guanyar dos dels tres partits que queden de lliga per assegurar-se l'ascens a la Primera Catalana. El primer partit és contra l'Escola Futbol Base Vendrell.

Després de la contundent victòria al camp del Morell (0-3) fa unes setmanes, la Fundació Futbol Base Reus ho té tot de cara per aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. Només queden nou punts en joc, i les de Marc Mestres s'assegurarien la promoció de categoria si obtenen dues victòries. Les roigs-i-negres depenen d'elles mateixes, però no pensen més enllà del partit d'aquest cap de setmana al camp del Vendrell.

"Si no guanyem aquest partit, se'ns pot complicar l'opció de guanyar el següent", diu el tècnic reusenc. "Afrontem el duel sense pensar en què ve després", assegura. Les del Baix Penedès se situen novenes de la Segona Catalana amb 21 punts, i en el partit d'anada, la Fundació es va imposar per un contundent 5 a 0. Segons l'entrenador ganxet, "mantenir la porteria a zero", "dominar el joc" i "crear ocasions" seran claus per aconseguir els tres punts. 

El duel entre l'Escola Futbol Base Vendrell i la Fundació Futbol Base Reus es disputarà aquest diumenge al camp del Camí de Roda (16 h).

Paraules clau:

Notícies relacionades