La Fundació manté el lideratge una setmana més

L'enfrontament entre el Mira-Sol Baco i la Fundació, d'aquest diumenge, va acabar amb un 1-4.

El partit davant el Mira-sol Baco començava amb les del Baix Camp dominant la possessió, i amb un rival ben posicionat en defensa. El primer gol, el 0 a 1, arribava al minut 16, en una passada d'Irati Lazcano a Cristina Becerra, que controlava la centrada, amb una posterior rematada creuada que les feia avançar-se al marcador. El segon gol comptava amb les mateixes protagonistes. En aquest cas, va ser una assistència de Cristina Becerra a Irati Lazcano, que va ser l'autora del segon gol. I, també, del tercer, en una jugada individual. Les de Marc Mestres van marxar al descans amb un 0-3 i el partit ben encarrilat.

Al segon temps, l'equip visitant va baixar la intensitat, un fet que va permetre a les locals marcar el gol de l'honor. Concretament, va ser Jessica Muriana qui va posar l'1 a 3 al marcador. Finalment, al minut 68, la roig-i-negra Mar Dalmau va marcar el darrer gol del partit en una acció individual. L'1 a 4 va ser el resultat final d'aquest enfrontament entre el primer i el darrer equip de la classificació, en aquest cas a Sant Cugat.

El pròxim cap de setmana, les de Marc Mestres s'estrenaran a l'estadi municipal, en una vuitena jornada on s'enfrontaran al Women's Soccer School.