Back to top

La Fundació Mossèn Frederic Bara s'adapta a la covid-19

Manté el servei d'atenció a infants i joves, tot i que lamenten no poder ampliar el volum de persones ateses per manca de nous espais.

Rentar-se les mans, distància, reduir grups, canviar l'horari i prescindir de molts voluntaris. Aquestes són algunes de les mesures que han hagut d'emprendre des del centre de la Fundació Mossèn Frederic Bara per mantenir el servei de creixement i atenció d'infants i joves. De fet, atenen fins a 120 nens i nenes.

Lamenten que aquesta xifra no s'ha pogut augmentar, respecte l'any passat, davant el compliment de les mesures anticovid. El coordinador d'activitats del centre, Javier Veraguas, explica que "hem hagut de passar de grups de 12 nens a 4 o 5".

Repartint aliments

La Fundació continua repartint aliments entre les famílies que més ho necessiten, i els berenar al centre han passat de fer-se en el menjador comú a les aules. Tot i això, asseguren que els infants han estat els més ràpids d'adaptar-se a les noves mesures. Reclamen més ajudes econòmiques i per aquest motiu, en els pròxims dies, iniciaran una campanya per recollir fons.

Entrevista

Parlem amb Mertxe Martínez, directora de la Fundació Mossèn Frederic Bara, sobre la situació actual de l'entitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades