Back to top

La Fundació Reddis i CaixaBank s'uneixen amb 19 projectes solidaris

La Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "la Caixa" han renovat lligams per col•laborar en el desenvolupament de diversos projectes socials. L'objectiu és afavorir entitats del territori que ofereixin suport a persones en risc d'exclusió social. En total són 19 les associacions que se n'han beneficiat durant el 2017.
En total són 19 les associacions que se n'han beneficiat durant el 2017.

La Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "la Caixa" han renovat lligams per col·laborar en el desenvolupament de diversos projectes socials del territori. L'objectiu és afavorir entitats que ofereixin suport a persones en risc d'exclusió social i subvencionar diferents projectes solidaris. En total són 19 les associacions que se n'han beneficiat durant el 2017. "Les ajudes són de tot tipus: les associacions ens presenten uns projectes que s'han d'aprovar al patronat de la fundació per tirar endavant", afirma la responsable comissió social Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda.

Ja fa vuit anys que es renova aquesta unió entre la Fundació Reddis i CaixaBank amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultats i arribar a cobrir el màxim nombre possible de projectes. Un conveni entre les dues fundacions que permet multiplicar els resultats. "La Fundació Reddis ens permet arribar d'una manera més fàcil a projectes del territori", destaca el director d'Àrea de negoci de CaixaBank a Reus, Narcís Casanova.

La Creu Roja, l'Associació Pàdel amb tu o el Club Natació Reus Ploms són algunes de les entitats que han estat subvencionades per aquesta aliança i reconeixen que sense aquest suport econòmic els seria impossible desenvolupar els seus projectes. "Vam presentar el projecte "Pales solidàries" per reparar pales trencades de pàdel i repartir-les en centres d'educació especial o sense recursos", ha reconegut la responsable de la gestió d'Esport Adaptat Pàdel amb tu, Georgia González.

Des de la Fundació Reddis i l'Obra Social "la Caixa" es valora molt positivament aquesta iniciativa i l'objectiu és mantenir aquesta unió per subvencionar més projectes. A hores d'ara, ja s'han aprovat un total de 14 propostes per aquest any 2018.

Paraules clau: