Back to top

La Fundació Reddis i CaixaBank s'uneixen amb 8 projectes

La Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "la Caixa" han renovat lligams per col•laborar en el desenvolupament de diversos projectes socials. L'objectiu és afavorir entitats del territori que ofereixin suport a persones en risc d'exclusió social.
La Fundació Reddis i CaixaBank s'uneixen amb 8 projectes socials

Vuit entitats reusenques han estat reconegudes amb les subvencions de la Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "la Caixa". Un acord de col·laboració que permet que les associacions desenvolupin diversos projectes socials centrats en el suport a persones en risc d'exclusió social. "La gent presenta una sèrie de projectes i si no fos per aquesta col·laboració amb la Caixa no ho podríem fer possible", explica la responsable de la comissió social de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda.

Ja fa vuit anys que es renova aquesta unió entre la Fundació Reddis i CaixaBank amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultats i arribar a cobrir el màxim nombre possible de projectes. Tots ells, entorn a tasques socials. "L'Obra Social La Caixa té unes línies d'actuació prioritàries, que bàsicament serien entorn als discapacitats, malalties greus, gent gran, infància, persones amb risc d'exclusió social, incorporació laboral i immigració", reconeix la directora d'institucions de CaixaBank a Reus, Tatiana Caro.

La Casa de Misericòrdia, Down Tarragona o el Club de Bàsquet Costa Daurada són algunes de les entitats que han estat subvencionades per aquesta aliança i reconeixen que sense aquest suport econòmic els seria impossible desenvolupar els seus projectes. "Nosaltres juguem amb cadires de rodes esportives i són molt cares, al voltant de 5.000 euros. Gràcies a aquesta subvenció n'hem pogut comprar una", diu el president del Club Esportiu Costa Daurada, Manel Seva.

Des de la Fundació Reddis i l'Obra Social "la Caixa" es valora molt positivament aquesta iniciativa i l'objectiu és mantenir aquesta unió per subvencionar més projectes socials de la comarca, als quals aquest any s'han destinat un total de 33.000 euros.

Paraules clau: