Back to top

La Fundació Reddis premia els millors treballs de recerca de Batxillerat i FP

L'objectiu d'aquests premis és potenciar la recerca i la investigació a l'ensenyament secundari i fomentar els cicles formatius.
La Fundació Reddis premia els millors treballs de recerca de Batxillerat i FP

La Fundació Privada Reddis ha lliurat aquest dimarts al vespre els premis als millors treballs de recerca de Batxillerat i als millors treballs de projecte de Formació Professional del curs 2017-2018. L'objectiu d'aquests premis és potenciar la recerca i la investigació a l'ensenyament secundari i fomentar els cicles formatius. La Fundació ha atorgat un total de 7.500 euros repartits entre els 9 treballs premiats.

Els alumnes seleccionats van exposar els seus treballs fa unes setmanes davant del Jurat, i els millors han estat reconeguts amb aquest distintiu, que ha donat valor a recerques de totes les temàtiques. Maria Gil, que ha guanyat el 1r Premi pel Treball de Recerca d'Àmbit Científic Tecnològic, explica que ha estudiat "la seqüenciació d'un gen causant de la malaltia genètica de l'Acondroplàsia".

D'altra banda, en Julià Navarrete i l'Adrià Ardila han rebut el 1r Premi del Treball de Projecte de Formació Professional amb Rotecoin, "una forma molt més senzilla de l'actual de passar criptomonedes entre usuaris, feta a través de la creació d'un web".

Paraules clau: