La Fundació s'emporta els tres punts a casa

Es tracta de la novena victòria consecutiva de la formació reusenca, que se situa líder de la classificació amb 46 punts.

El partit contra el FC Tarraco no ha començat fàcil per les roig-i-negres. I és que el plantejament inicial del duel no preveia el marcatge individual a totes les línies del camp de l’equip visitant. Malgrat tot, al minut 15, Marina Ramos (1-0) ha fet que les de Marc Mestres s’avancessin al marcador amb el primer i únic gol de la primera part de l’enfrontament.

Les locals han aprofitat el descans per modificar el pla de partit i, a la represa, Carme Cendra (2-0) ha fet el segon al 63’ i Carla Vázquez ha situat el resultat definitiu a l’electrònic (3-0), deu minuts més tard. Entremig, però, la golejadora Irati Lazcano ha quedat estesa a terra durant uns minuts, després d’una dura entrada de la jugadora visitant Nayara Alcázar, qui ha estat expulsada del terreny de joc amb una targeta vermella. Afortunadament, Lazcano ha pogut continuar dins del partit amb normalitat i la valoració general del duel ha estat molt positiva per Marc Mestres.

Pel que fa al que queda de temporada, Mestres ha deixat clar que no hi ha cap partit fàcil i que tot enfrontament comporta un plantejament de treball específic durant tota la setmana. També, ha desitjat a les jugadores lesionades una ràpida recuperació, per poder treballar aviat amb l’equip al complet.