La Fundació suma la cinquena maneta del curs

Cristina Becerra (x2), Irati Lazcano (x2) i Carla Vázquez han estat les golejadores de l'equip dirigit per Marc Mestres.

Des de la pilota aturada, com bé sent habitual, la Fundació Futbol Base Reus ha estrenat el seu marcador al camp de l'Òdena. En dues jugades pràcticament calcades, on la diferència està en la defensa, Cristina Becerra ha rematat dos córners al fons de la porteria (0-2). Amb el partit ja controlat, s'ha arribat al descans.

A la represa, les de Marc Mestres han continuat buscant la porteria local, i han arribat més gols. Irati Lazcano, que ha reaparegut després del cop que li van endossar al camp del Levante las Planas B, ha fet el tercer amb un xut creuat i el quart amb una gran vaselina (0-4). La maneta l'ha certificat Carla Vázquez, amb un xut que ha entrat fregant el pal (0-5).