Back to top

La Fundació tanca el 2022... sense jugar

Les de Marc Mestres han vist com les rivals, la UD Parc, no s'ha presentat al partit i tanquen el 2022 sense poder disputar la tretzena jornada de lliga.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Ara fa una setmana els explicàvem que la Fundació Futbol Base Reus havia viatjat fins a Verdú, a l'Urgell, per veure com se li ajornava el duel per l'estat de la gespa. Doncs bé, aquest diumenge l'equip de Marc Mestres tampoc no ha pogut jugar, però en aquesta ocasió per incompareixença del rival

Les roig-i-negres han arribat a l'Estadi per disputar l'últim duel de l'any contra la UD Parc de Barcelona, penúltimes de la Primera Catalana. La sorpresa ha arribat quan s'ha sabut que les rivals no han viatjat i, per tant, no s'han presentat al partit. L'equip no ha jugat, però ha aprofitat per fer un entrenament.

Aturada llarga

L'últim partit que va disputar la Fundació va ser el 27 de novembre, amb victòria davant la UE Sants. El pròxim duel que han de jugar les reusenques està previst pel 8 de gener davant el Prat. Entre un partit i l'altre passarà un mes i mig sense disputar partits oficials. 

Paraules clau:

Notícies relacionades