Back to top

La Gala Solidària dels veïns de Reus recull més de 700 joguines

Aquest diumenge el teatre Fortuny s'ha omplert de gom a gom de reusencs que no s'han volgut perdre la tercera Gala Solidària de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus. Més d'un centenar de persones han pujat a l'escenari amb l'objectiu de recollir joguines pels nens necessitats.
psc

Música, ball, joguines i somriures han estat els protagonistes de la tercera Gala Solidària de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, una gala en què hi participen entitats, polítics, i sobretot veïns dels barris. El president de la FAVR, Valentín Rodríguez, diu que "la veritat és que hi ha nervis. Penseu que nosaltres no ens dediquem, evidentment, a això, i per tant hi ha nervis. Portem setmanes assajant, i al final, doncs clar, el teatre Fortuny és un teatre que imposa, per tant t'has de preparar, la gent s'ho ha agafat, també, molt seriosament, perquè, bé, té l'oportunitat de fer-ho, i fer-ho davant de molta gent, i tothom vol quedar bé". Rodríguez afegeix que "vull destacar, també, que enguany per primera vegada, també participa la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, que han vingut a col·laborar amb nosaltres, per tant, és un projecte que ja està sortint de Reus i està arribant, fins i tot, a les Terres de l'Ebre, la qual cosa ens fa molta gràcia".

Entre els artistes de l'àmbit polític, la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, la reusenca Tona Duch, que va de número tres per Tarragona a la candidatura del PP, i l'actuació del grup municipal del PSC, interpretant "Daddy Cool" de Boney M.

Dues hores d'espectacle amb 17 actuacions que han viscut en directe nombrosos reusencs. El públic ha pogut assistir a la gala a canvi d'una joguina. En total s'han recollit unes 700 joguines que, durant les festes de Nadal, es repartiran entre els infants que es troben en risc d'exclusió social.

Notícies relacionades