Back to top

La galeria del cambrilenc David Callau acull l'exposició "L'art de la posidònia"

La mostra es podrà veure fins al 4 de febrer i tindrà un caràcter itinerant i Cambrils serà la primera ciutat que l'acollirà després de Madrid

Aquest dimarts, 17 de gener, s'ha inaugurat l'exposició col·lectiva "L'art de la posidònia" a la Sala Desearte de l'artista cambrilenc David Callau. L'obra es podrà veure fins al 4 de febrer al carrer Villanueva, 43, del barri de Salamanca de Madrid. La mostra tindrà un caràcter itinerant i Cambrils serà la primera ciutat que l'acollirà després de Madrid. 

La inauguració de l'exposició a Madrid coincideix amb la celebració de la fira FITUR i és una de les primeres propostes del pla d’accions del projecte de creació d’experiències turístiques "Viu la Posidònia", impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Cambrils, Eivissa i Dénia.  

La singularitat de la demostració artística radica en ser una combinació única amb peces de pintura, joieria, fotografia i ceràmica, elaborades per artistes de cada municipi (David Callau en el cas de Cambrils) creades i inspirades amb posidònia, i emmarcades en un espai molt singular que inclourà ambientació musical i una visita en 3D.  

Els artistes participants són el cambrilenc David Callau, la ceramista de Dénia Magari Things, els joiers d'Eivissa Elisa Pomar i Enric Mayoral, i l’escultor Antonio Villanueva, per part de l’empresa Baleária, que també col·labora en el projecte.  

Paraules clau:

Notícies relacionades