Back to top

La Galeta Amiga tornarà a recaptar fons per l'Esclerosi Múltiple

El dolç solidari es vendrà en bosses de deu unitats al preu de 3,50€, i els beneficis aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple

Més d'una vintena d'establiments dels gremis de Forners de Reus i el Baix Camp i d'Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona participaran en la III edició de la Galeta Amiga. El dolç solidari enguany tornarà a recaptar fons per la Fundació de l'Esclerosi Múltiple. La Galeta Amiga és una galeta de mantega que cada elaborador ha fet seguint la seva pròpia recepta i els clients podran adquirir els diferents paquets, de deu unitats cadascun, al preu de 3,50 €.

Els fons participants

Els fons participants en la campanya són Huguet i Josep Maria Huguet de Reus, Pa Bo de Reus, Sistaré de Reus i Tarragona, Racionero de Reus i Castellvell, La Glòria de Miami Platja, La Carretera de Les Borges del Camp, La Casa Fornet d'Alcover, Cal Tullet de l'Espluga de Francolí, Joan de Montblanc, Ca la Regina de Vinyols i els Arcs i López de Falset. I les confiteries i pastisseries Pardreny i Poy de Reus, Conde, Trill i Montserrat de Tarragona, La Confiança de l'Arboç, Sant Salvador i Quin Cacau de Cambrils i Reus, Federico de Gandesa i Pepi d'Ulldemolins.

La campanya es desenvoluparà del 15 al 30 de maig, coincidint el tancament amb el Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple.

Paraules clau:

Notícies relacionades