Back to top

La Ganxet Pintxo més digital

Una trentena d'establiments participen a la 20a edició de la Ganxet Pintxo, una edició en què s'ha optat per no editar tríptics físics

Després d'un dijous i divendres fluixos, la bonança del cap de setmana ha incrementat la participació a la ruta de tapes de Reus, i s'ha pogut veure força gent pel carrer, sobretot pel centre i en horari de vespre-nit.

Guies digitals i codis QR

En aquesta ocasió, però, no s'ha vist gent desplegant mapes de l'esdeveniment, i marcant rutes sobre els tríptics informatius, i és que l'organització ha optat per proporcionar la informació a través de l'aplicació Gastronosfera o de la seva web. També per poder votar la millor tapa s'ha de fer de forma digital, una opció més sostenibles però que a certs clients els costa adaptar-s'hi.
Moltes de les persones que aquest cap de setmana han sortit a fer tapes, són fidels a la iniciativa, però també s'hi han afegit d'altres que no hi havien anat mai. 

Les propostes gastronòmiques, que juntament amb la beguda tenen un cost de 3 euros i mig, es podran degustar fins el proper diumenge 13 de novembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades