Back to top

La Ganxet Pintxo omple de gent el centre de Reus

Aquest dissabte s'ha viscut el que ha estat, de moment, el dia més fort de la Ganxet Pintxo de tardor. La ruta de tapes finalitzarà diumenge de la setmana que ve.

El fred no ha espantat el gran nombre de persones que aquest dissabte al vespre ha sortit al carrer per gaudir de la Ganxet Pintxo. Croquetes, llonganisses, mandonguilles, pollastre o gules, són alguns dels ingredients principals que es poden degustar en la trentena de bars i restaurants que participen en la divuitena edició de la ruta, una iniciativa que va néixer ara fa 10 anys per donar un impuls econòmic a un sector molt perjudicat per la crisi del 2008, i que justament ara, arran de la covid-19, recupera de nou aquest esperit.

gent fent la ruta de tapes de Reus

La ruta repeteix èxits d'abans de la covid-19

Els reusencs i visitants celebren que es puguin tornar a organitzar esdeveniments com aquest, i la mostra és que aquest cap de setmana el centre s'ha omplert de gent que, plànol en mà, buscava el següent establiment on poder degustar un dels pintxos de la ruta.
Cada pintxo té un cost de 3,5 euros, i ve acompanyat d'una cervesa. La ruta gastronòmica finalitzarà diumenge de la setmana que ve.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades