Back to top

La Ganxet Pintxo posposa l'edició primavera 2020

La ruta de tapes de Reus també es veu afectada per les mesures de prevenció del coronavirus. L'edició d'aquesta primavera, que havia de començar el dia 26 de març,
ganxet

La Cambra de Comerç de Reus ha emès un comunicat aquest dilluns anul·lant, de moment, l'edició de la Ganxet Pintxo prevista per aquesta primavera. Hauria de començar dijous vinent però la crisi del coronavirus també hi ha volgut posar cullerada. 

Com no podia ser d'una altra manera, en una activitat que fomenta la socialització i amb els bars i restaurants de la ciutat absolutament clausurats, la ruta de tapes és insostenible.

L'ens cameral informa que "com és lògic l’organització de la Ganxet Pintxo ha decidit ajornar l’edició de primavera que havia d’iniciar-se el dijous 26 de març".

Afegeixen que  "la voluntat de l’organització és poder programar la ruta tan bon punt la situació es normalitzi, atenent que la selecció de les tapes i la composició gràfica de la Ganxet Pintxo ja està enllestida".  

Una reactivació de l'activitat més fàcil

Acaben dien que "a més, tot i el decalatge en el calendari provocat per les circumstàncies extraordinàries, la ruta serà molt necessària per confortar als establiments de restauració a l’hora de reprendre l’activitat després d’aquesta aturada forçosa". ​

Paraules clau:

Notícies relacionades