Back to top

La Ganxet Pintxo primavera 2022, a punt

Del 31 de març i al diumenge 10 d'abril, trenta-quatre establiments de Reus formaran part de la Ganxet Pintxo primavera 2022

Enguany torna la Ganxet Pintxo a la primavera, després de suspendre's les edicions del 2020 i la del 2021 per culpa de la pandèmia. El tret de sortida s'ha realitzat des del Mercat Central, amb la ja tradicional sessió de revisió de les tapes que presenten els participants.

A partir del dijous 31 de març i fins al diumenge 10 d'abril trenta-quatre establiments de Reus formaran part de la Ganxet Pintxo primavera 2022, una edició que es recupera després de la suspensió dels darrers dos anys per la irrupció del coronavirus.

Revisió de tapes i secció fotogràfica al Mercat Central

El certamen, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus, ha arrancat amb la revisió de les tapes que presenten els establiments participants, una comprovació que ha portat a cap la xef Eva Hausmann.

Des de l'organització desitgen que sigui una edició que recuperi la normalitat i destaquen que bona part dels participants en la darrera edició de la Ganxet Pintxo repeteixen.

Es manté el preu i no hi haurà menú de tapes

Enguany no hi haurà menú de tapes, ja que asseguren que és un format que no és senzill de desenvolupar. El preu de cada pinxo serà de 3,5 €, oferint una tapa i una consumició.

Paraules clau:

Notícies relacionades