Back to top

La Ganxet Pintxo Tardor arrenca aquest dijous amb una trentena de tapes

Aquest dimecres s'ha fet la fotografia de família. Des del 3 i fins al 13 de novembre es podran degustar les propostes culinàries a un preu de 3,5 euros.

Una trentena de representants de bars i restaurants de la ciutat s'han congregat aquest dimecres al matí a la plaça del Prim per fer la fotografia de família de l'edició de tardor de la Ganxet Pintxo 2022. Una ruta de tapes que arrenca aquest dijous i que s'allargarà fins al 13 de novembre. 

L'acte inaugural tindrà lloc aquest dijous a partir de les vuit del vespre a l'Espai Llotja, també a la plaça del Prim. Un acte que comptarà amb els gegants Manotes de la Colla Gegantera de Reus i que servirà per homenatjar el programa de gestió alimentària de productes frescos que arriba als deu anys de vida. 

MAPA | Tots els locals de la Ganxet Pintxo de tardor 2022

Salut de ferro

L'organització espera que es continuïn despatxant les tapes amb ebullició, tal com va passar a l'edició de primavera. Fa 11 anys que se celebra la Ganxet Pintxo que arriba a la seva vintena edició i que ho fa amb una de cada cinc propostes presentades per bars i restaurants que és la primera vegada que participen. 

Paraules clau:

Notícies relacionades