Back to top

La ganxet pintxo torna amb força i serveix desenes de milers de tapes

Alta participació en la Ganxet Pintxo de primavera, que ha finalitzat aquest diumenge. En aquesta 19a edició hi han participat 35 establiments, 5 ho han fet per primera vegada.

Les ganes de girar pàgina a la pandèmia i gaudir de la gastronomia reusenca s'han pogut veure aquests dies amb la ruta de la ganxet pintxo de primavera, però sobretot durant els dos caps de setmana que ha durat, ja que són els dies de màxima afluència i és quan molts dels 35 locals participants s'omplen i serveixen grans quantitats de tapes, alguns sobrepassen les mil racions per cap de setmana.

I és que aquest esdeveniment impulsat per la Cambra de Comerç de Reus s'ha convertit en ineludible tant pels reusencs, que ja l'esperen, com pels visitants que venen atrets per la proposta. A més, com en altres edicions, els clients han pogut votar les tapes que els han agradat més, uns vots que han de servir per determinar els guanyadors dels tres premis populars.

La ruta ha inclòs 5 nous establiments

En aquesta ocasió hi ha hagut 5 establiments que hi han participat per primera vegada, tots ells motivats, sobretot, pel fet de donar-se a conèixer a nous públics. Entre aquests, el restaurant Cèntric o La Prioral, que els dos reconeixen haver superat les expectatives i mostrar-se molt satisfets per la rebuda del públic. Un dels altres locals, el Lima&Mango, creuen que els podria haver anat millor, i ho atribueixen al fet que han fallat en la seva estratègia. Segons el seu gerent, Miguel Díaz, "hem preparat una tapa de fruita a base de mango i espècies que li donen un toc que sorprèn", però reconeix que potser quan la gent va a fer tapes no busca un preparat de fruita, sinó que busca més combinacions de carn o peix. 

Paraules clau:

Notícies relacionades