Back to top

La Generalitat anirà fins al final amb el cas IQOXE

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat les oficines de l'empresa IQOXE
chakir el homrani

El Conseller de Treball, Chakir el Homrani, assegura que faran el que calgui per esclarir perquè s'ha produït l'explosió a La Canonja i demanarà que es depurin responsabilitats.

Aquest dijous a la tarda, precisament, els Mossos d'Esquadra han escorcollat les oficines d'IQOXE a La Canonja i al Prat de Llobregat per ordre del jutjat de Tarragona que ha obert diligències.

Les investigacions es faran i es faran de forma contundent. L'explosió del passat dimarts ha sacsejat les consciències de tots els ciutadans pròxims al complex petroquímic i, segons els representants de la Generalitat, també provocarà que s'analitzi a fons l'accident per garantir que es prenen les decisions adequades i que es persegueix els responsables de tot plegat.

Parla L'Alcalde de Reus

Tres dies després de l'explosió avui hem sentit per primer cop l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. L'Ajuntament va reunir la seva comissió de protecció civil per avaluar els sistemes de comunicació en cas d'emergències.  Explica que la responsabilitat final és del 112 però assegura que s'analitzarà com canviar els processos comunicatius per informar degudament la població.

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat les oficines de l'empresa IQOXE mentre els responsables de la companyia han assegurat aquest divendres que les causes de l'explosió no tenen res a veure amb un error humà.

Paraules clau:

Notícies relacionades