Back to top

La Generalitat destinarà 216 milions d'euros a polítiques d'ocupació per a joves

Aquest pla de xoc s'ha anunciat durant una visita d'aquest divendres al matí del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, a l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.

Les xifres d'atur juvenil a Catalunya dupliquen en el cas dels menors de 30 anys les de l'atur global, i en el cas dels menors de 25 es tripliquen. És per això que la Generalitat destinarà, entre finals d'aquest any i principis del següent, 216 milions d'euros adreçades a polítiques d'ocupació per a joves, un dels col·lectius més afectats per l'atur i la precarietat laboral.

La previsió és superar les 25.000 persones destinatàries

La previsió és superar les 25.000 persones destinatàries mitjançant els programes de foment de la contractació, de formació professional per a l'ocupació i per a joves sense qualificació i amb necessitats específiques.

Els alumnes de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell es poden veure beneficiats per aquest pla, que, com assenyala Torrent, és una inversió que té un enorme retorn pels joves i per reforçar el teixit empresarial del país.

Paraules clau:

Notícies relacionades