Back to top

La Generalitat invertirà 25 milions d'euros a Reus aquest 2023

Són xifres que dupliquen els comptes de l'any passat i que aniran destinats, bàsicament, al desdoblament del CAP Sant Pere i a polítiques d'habitatge social.

La ciutat de Reus rebrà 25 milions d'euros dels pressupostos de la Generalitat aquest 2023. És una xifra que duplica la de l'any passat, quan només es van invertir 12 milions a la capital del Baix Camp. Amb tot, un any més, es troba a faltar ambició des del territori per impulsar grans projectes.

La inversió més important a Reus aquest 2023 és el desenvolupament de la zona sud del barri del Carme i el desdoblament del CAP Sant Pere. S'invertiran fins a 9 milions d'euros en polítiques d'habitatge, dels quals, pràcticament 7 corresponen a la zona del barri del Carme, on també s'ha de construir un nou aparcament soterrat al carrer de Sant Benet. Un projecte que fa pràcticament quatre anys que és sobre la taula. També l'àmbit de la salut rebrà diners per tirar endavant millores tecnològiques a l'Hospital Sant Joan i també al CAP Llibertat.

Els carrils bicicleta també tindran una injecció de diners, així com l'escola Els Ganxets per al seu trasllat definitiu. Ara bé, projectes com el desdoblament de la carretera de Cambrils, la reforma integral de l'estació d'autobusos i altres grans infraestructures com sí que s'han posat en marxa, per exemple, a Tarragona o Mont-roig del Camp, hauran de continuar esperant.

Paraules clau:

Notícies relacionades