Back to top

La Generalitat reduirà la dotació pressupostària per l'Aeroport de Reus

El PSC portarà el cas al Parlament de Catalunya perquè consideren "vergonyós" el tracte que està rebent la promoció turística de la Costa Daurada.

El PSC portarà al Parlament de Catalunya la reducció de les inversions a la promoció de la Costa Daurada i l'Aeroport de Reus per part de la Generalitat. El govern català ha decidit retallar a la meitat la dotació pressupostària: de més de 2 milions d'euros a poc més de 900.000 cada any. Els socialistes parlen de tracte "vergonyós" i de "presa de pèl". 

Rubén Viñuales, diputat del PSC per Tarragona, pregunta irònicament si "els diputats d'ERC i de Junts que el sector turístic del territori és una cosa menor" i que si "considera l'actual Govern d'ERC i Junts que Catalunya s'acaba al sud del Llobregat". Els Ajuntament dels territori i també la Diputació mantenen les aportacions econòmiques per promocionar turísticament la Costa Daurada.

Crítiques també al govern reusenc

En aquest aspecte, Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus, critica que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, no s'hagi pronunciat al respecte. "És una mostra de la connivència amb els greuges comparatius que està provocant la Generalitat al nostre territori" per la qual cosa exigeix "un rebuig explícit del nostre govern a aquesta decisió". 

Paraules clau:

Notícies relacionades