Back to top

A per la Golden Cup sense Raül Marín

El Reus debuta al torneig europeu contra l'Oliveirense (16:15 h). Jordi Garcia no podrà comptar amb Raül Marín, que continua arrossegant unes molèsties a l'esquena.

La Corunya és la seu de la Golden Cup, la competició oficiosa creada pels clubs de l'EHCA, paral·lela a la Lliga Europea oficial -regentada per la World Skate Europe-. Dotze equips, entre els quals el Reus Deportiu, lluitaran per aixecar-se el títol, que se celebra a Galícia per celebrar el cinquantè aniversari de l'equip amfitrió, el Deportivo Liceo.

Els de Jordi Garcia debuten aquest dimarts contra l'Oliveirense, rival del Reus en la Final a 9 que es va disputar a Luso l'abril de l'any passat i que va acabar amb victòria portuguesa (1-5). El conjunt d'Oliveira d'Azeméis compta amb jugadors de la talla de Marc Torra, Franco Platero o Lucas Martínez. L'altre rival del Reus és un vell conegut, el Noia de Pere Varias. Un equip que ha guanyat als roigs-i-negres en els dos partits que han disputat aquesta temporada. A l'equip de Sant Sadurní destaquen Jordi Bargalló, Xavi Costa o Eloi Mitjans.

Baixa sensible pel Reus 

El Reus va viatjar a Galícia diumenge a la nit sense Raül Marín, ja que serà baixa per les contínues molèsties que arrossega a l'esquena. En la jornada inaugural del torneig, el Noia i l'Oliveirense van empatar a cinc. Per tant, si el Reus guanya a l'equip portuguès, certificaria el seu passi pels quarts de final de la competició. Aquest Reus-Oliveirense començarà a partir d'un quart de cinc de la tarda.

Primera jornada de la Golden Cup sense sorpreses

El Caldes va fregar una remuntada èpica; el Liceo no va fallar i el Barça va imposar-se a l'Sporting de Lisboa. 

Paraules clau:

Notícies relacionades