Back to top

La Gran Nadala de Canal Reus serà virtual

Per primera vegada, totes les escoles de la ciutat hi participaran. Fins al 9 de desembre, els infants poden enviar el seu vídeo cantant la cançó 'Somiem tots junts' de la formació PeTaCa.

Aquest any no ens podrem trobar en una cantada multitudinària a la plaça del Mercadal per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Però des de Canal Reus volem mantenir l'esperit del Nadal i seguirem donant la nota. L'habitual Gran Nadala es transforma i s'adapta a la situació sanitària en format virtual. Les trenta escoles de la ciutat han acceptat participar de la iniciativa, que enguany comptarà amb la cançó 'Somiem Tots Junts', de la formació PeTaCa. Els alumnes es podran enregistrar a casa i enviar el seu vídeo.

El director de Canal Reus, Sergi Vallhonrat, destaca que "per primera vegada comptarem amb infants de totes les escoles de la ciutat, només per aquest fet ja estem molt contents".

Els vídeos es poden enviar fins al 9 de desembre

Els vídeos es poden enviar fins al 9 de desembre i les escoles disposen d'informació de com enregistrar-los i enviar-los. Com cada any, la Gran Nadala virtual estarà dirigida pel músic i professor Jordi Salvadó. Amb tots els vídeos que es rebin es crearà un vídeo collage que servirà com a banda sonora dels dies festius de Nadal a la ciutat.

L'estrena de la nadala serà el 23 de desembre al programa especial de Nadal del Va com Va i es podrà veure durant totes les festes nadalenques a l'antena i xarxes de Canal Reus.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades