Back to top

La Gran Nadala recupera la presencialitat

Gairebé 1.100 infants i 25 escoles passaran entre aquest dimecres i dijous pel parc de Sant Jordi, on l'equip de Canal Reus està enregistrant La Gran Nadala del 2021.

Com cada any, Canal Reus està preparant La Gran Nadala, un acte on els més petits de la ciutat són els protagonistes i els encarregats de donar una benvinguda a les festes de Nadal d'una manera més amable. Enguany, després de l'edició virtual del 2020 obligada per la pandèmia, els nens i nenes de les escoles de Reus s'han apropat fins a la plaça d'Anton Borrell per enregistrar la nadala.

Gairebé 1.100 infants i 25 escoles passaran entre aquest dimecres i dijous pel parc de Sant Jordi, on l'equip de Canal Reus està enregistrant La Gran Nadala del 2021. Una edició que enguany recupera la presencialitat, tot i no poder tornar a la plaça del Mercadal amb tots els xiquets i xiquetes de les diferents escoles junts. Tot i això, la resposta per part dels centres educatius de la capital del Baix Camp ha tornat a ser molt positiva.

La Gran Nadala 2021


"Quan somrius" és la nadala escollida per l'edició d'enguany, una cançó que també ha estat ben rebuda per part de les escoles de la ciutat. S'estrenarà el dijous 23 de desembre en el programa 'Va com Va' especial Nadal, a partir de dos quarts de nou del vespre.

La Gran Nadala és una iniciativa de Canal Reus que compta amb la direcció musical de Jordi Salvadó, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, i el suport de Hobby Pen, La Martina Kids & Us, Clinica Dental Esthetics i l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades