Back to top

La grip es troba a un nivell més baix que l'any passat

Des de l'Hospital Sant Joan de Reus asseguren que aquesta setmana s'ha arribat a 240 casos de grip per cada 100.000 habitants.
urgències.

L'epidèmia de grip se situa a un nivell més baix que l'any passat. Des de l'Hospital Sant Joan de Reus asseguren que aquesta setmana s'ha arribat a 240 casos de grip per cada 100.000 habitants.

Consideren que es troben a la meitat de la incidència d'aquest virus i creuen que, possiblement, enguany no s'arribarà una incidència de 400 casos.

Un fet que constaten des de l'Hospital Sant Joan de Reus. No obstant això, expliquen que, a hores d'ara, es preveu que la incidència d'aquest virus pugui ser lleugerament menor a la de l'any passat.

La vacunació és clau

De fet, des dels Serveis d'Urgències asseguren que part d'aquest lleuger descens de la incidència es pot deure a un increment de la vacunació.

Recomanen que, cada any, les persones amb malalties respiratòries cròniques o els ancians es vacunin per la grip. També recomanen que ho facin els professionals dels serveis sanitaris i també el professorat.

Paraules clau:

Notícies relacionades